• slide-efop-1.8.5-17_uj.jpg
  • slide-efop-4.1.3-17_uj.jpg
  • slide-top-7.1.1-16.jpg
  • slide-zsigmondy_emlekkonyv.jpg
  • slide_03.jpg

Híreink

Álláspályázat

tesiallas

Nyári ügyelet

Nyári ügyelet minden szerdán 9:00-13:00 óra között. 

50/51 éves öregdiák

A Dorogi Zsigmondy Vilmos Gimnáziumban június 26-án összegyűltek az 51 évvel ezelőtt, elsőként ballagó diákok az „50 éves” ünnepi érettségi találkozóra:

A járványhelyzet miatt tavaly elmaradt esemény meghitt, kedves összejövetel volt. Iskolánk diákjai ünnepélyes keretek között átadtak nekik egy- egy tarisznyát, a benne levő jellegzetes ballagó „kincsekkel”. Az igazgatónő rövid beszéddel köszöntötte őket. Ezt követően pedig kötetlen beszélgetés formájában emlékeztek meg osztálytársaikról, őket tanító, kedves tanárokról és az évek alatt elkövetett csínyekről, közös örömökről. Mindannyian szép emlékként őrizzük meg ezt a délelőttöt.

20210626 zsigmondy 50 eves talalkozo web

Készíts promóciós videót az EB-re!

A Gimnázium tanulóit fellelkesítette a DorogiSport által meghirdetett felhívás. 30 másodperces kreatív szurkolói videót kellett készíteni, mely azt mutatja be, hogyan várják az Európa-bajnokságot. A beküldött videókat a Művelődési ház Sörkertjében berendezett mini EB Aréna óriás LED kivetítőjén láthatjuk.

Megosztott első helyezést ért el; Horváth Lóránt 11. b osztályos tanuló, valamint Veres Dániel és barátai (11. a).

Gratulálunk és jó szurkolást kívánunk!

eb2021

Író-olvasó találkozó

2021.06.10-én iskolánkban tartott könyvbemutatót Zolcer János televíziós producer, író. Gorbacsov titkai című művében több évtizedes barátságát dolgozta fel az utolsó szovjet pártfőtitkárral. Érdekes, informatív, könnyen érthető előadásában a résztvevő diákok megismerkedhettek a rendszerváltoztatás nemzetközi hátterével, számukra is átélhetővé vált a kor. Aki pedig a könyvet olvassa el, fogalmat alkothat egy korszakról, egy személyről és a világpolitika alakulásáról.
És ahogy Gorbacsov mondta: "Nem az a lényeg, hogy az ember elbukik, hanem, hogy utána büszkén tudjon felállni."

konyvbemutato zolcer janos

.