• slide-efop-1.8.5-17_uj.jpg
  • slide-efop-4.1.3-17_uj.jpg
  • slide-top-7.1.1-16.jpg
  • slide-zsigmondy_emlekkonyv.jpg
  • slide_03.jpg

Híreink

ÁLLÁSHIRDETÉS!

Magyar nyelv és irodalom - történelem szakos gimnáziumi tanár
https://kozigallas.gov.hu/pages/jobviewer.aspx?ID=ihxj2wh3f2

allashirdetes magyar tori


Strandröplabda

Iskolánk 2022.június 13-án részt vett az Esztergomi Városi Strandröplabda Diákolimpián,ahol 7 esztergomi iskolával mértük össze tudásunkat. A forró homok és a nagy meleg ellenére legyőzték a fiúk az Árpád-házi Szt.Erzsébet és a Bottyán János Iskola csapatait.

Leány csapatunk a 3.helyen ,fiú csapatunk az előkelő 2.helyet szerezte meg .

A leány csapat tagjai:
Mosolygó Mira, Kontár Boglárka, Jurácsek Lili, Nebehaj Mira, Hartmann Petra, Basovszki Réka

A fiú csapat tagjai:
Hullár László, Juhász Gergő, Sztojka Gusztáv, Heller Zsolt, Alfero-Juhász Sergio, Ujlaki Dániel

Gratulálunk mindkét csapatnak !

Nemcsak a szép eredmény örvendetes, hanem az is ,hogy a csapatok gerincét 9-10.osztályosok alkották,ami remény arra is ,hogy az elkövetkező években is számolniuk kell a környékbeli iskoláknak a Zsigmondy Vilmos Gimnázium röplabda/ strandröplabda csapataival.

20220613 strandroplabda

Vagyonvédelmi plakátterv

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Bűnmegelőzési Alosztálya alkotói pályázatot hirdetett vagyonvédelem témában. A pályamunkák közül a Zsigmondy Gimnázium 2 tanulójának munkáját is díjazták. Papp Henrietta és Reskó Vanessza 11. b osztályos tanulók által készített plakátterv külön díjazásban részesült. A diákok elismerő oklevelet és Decathlon vásárlási utalványt vehettek át. A tanulóknak és a munkát irányító Girhiny Kornél tanár úrnak is gratulálunk.

IMG 20220614 094559

Gratulálunk!

Gál Lili iskolánk tanulója a Svájci Női Motocross Kupa Olaszországban rendezett fordulóján 5. helyezést ért el. Ismeretlen pályával, ismeretlen közeggel, és 20 erős ellenféllel kellett megküzdenie. Lili a verseny során sok új élménnyel és tapasztalattal gazdagodott.

20220608 gal lili

„Díjazzuk a tudást!” pályázat

A Komárom-Esztergom Megyei Gyermek-és Ifjúsági Alapítvány által kiírt „Díjazzuk a tudást!” pályázaton Zentai Máté a Zsigmondy Gimnázium 10. b osztályos tanulója Neuzer kerékpárt nyert.

Az Alapítvány a megyén belül azt a 25 tanulót díjazta, akik 3 éven keresztül kitűnő tanulmányi eredményt értek el, példás a magatartásuk és a sportban is jeleskedtek.

A Kuratórium Bizottsága Máté kitartó munkáját értékelve úgy döntött, hogy jutalomba részesíti. A kerékpár átadásával az Alapítvány célja, hogy a jövőben egészségesebben, sportosabban éljen és aktívan pihenjen.

20220608 Neuzer kerekpar

.