Digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés... - RRF-1.2.1-2021

RRF sajtokozlemeny fejlec

A Dorogi Zsigmondy Vilmos Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Gimnáziumban 2022. március 29-én laptopokat kaptak a 9. évfolyamos diákok a Klebelsberg Központ programjában. A RRF-1.2.1-2021-2021-00001 azonosítószámú, „Digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeinek biztosítása a tanulók és a pedagógusok számára" című projekt keretében 74 személyes használatba adható laptopot kaptak a tanulók. A notebookok kiosztásánál jelen volt Muszela Szabolcs tankerületi igazgató és az iskola vezetősége is.

A 2025. december 31-ig tartó projekt segítségével felmenő rendszerben a 9. évfolyamos diákok szülei a KRÉTA TESZEK felületén igényelhetnek gyermekük számára új, korszerű notebookot. A cél az, hogy a köznevelésből kikerülő diákok versenyképes digitális képességekkel rendelkezzenek, és minden területen megállják a helyüket.

2024. december 31-ig a projektben részt vevő köznevelési intézményekbe interaktív paneleket, valamint a tanulói kreativitást és problémamegoldó képességet fejlesztő további eszközöket is biztosít a Klebelsberg Központ Magyarország Kormányának támogatásával.

RRF Zsigmondy1

RRF Zsigmondy2