Mosdófelújítás a Baumit jóvoltából

A Zsigmondyban befejeződött az első emeleti vizesblokk felújítása, a Baumit jóvoltából. Köszönetünket fejezzük ki a támogatásért az iskola közösségének nevében.

Iskolánk elkötelezett abban, hogy az iskolahasználókat minél magasabb színvonalú és kultúrált környezet fogadja. Ennek megvalósításában folyamatosan keressük a partnereket. Három vizesblokkból korábban kettőt sikerült felújítani (a Baumit és az önkormányzat jóvoltából), a harmadik a tavalyi tanévben még az iskolaépület építésének több, mint 50 évvel ezelőtti állapotát tükrözte. Mostmár mindhárom új és korszerű formát kapott, az épület retro jellege már csak a formájában és a potyogó, szigetelés nélküli vakolatban nyilvánul meg - erre reményeink szerint fenntartónkkal, az Esztergomi Tankerülettel fogunk állami pályázatot benyújtani.

Nagyra értékeljük partnereink segítő szándékát mind a kollegák, mind a diákok részéről. A korábbi felújítás utáni állapotot megőrzik a tanulónk is: megértették, hogy az iskola a "második otthonuk", vigyáznak az állapotára. Azt is fontosnak tartom, hogy a hozzánk látogató vendégek, szülők és leendő diákjaink is lássák, hogy nemcsak az oktatási eredményeink fejlődnek, hanem képesek vagyunk megújulni többféle szempontból.

Köszönetünket fejezzük ki a szervezésben részt vevőknek, Nagymányoki Cintiának, Wáryné Világi Hajnalkának és Veres Szilveszternek is.

dorogimedence.hu

baumit mosdo 2023